Opracowanie technologii pakowania warzyw i sałatek.

BIOGOSPODARKA ROLNO-SPOŻYWCZA, LEŚNO-DRZEWNA I ŚRODOWISKOWA

ikona bez podpisów - fiolet: 
/sites/default/files/biale_drzewno_papiernicza-05-05%20kopia.png
/sites/default/files/styles/miniaturka_200x200/public/branze/drzewno_2.jpg?itok=AadXDpMV

Opracowanie technologii pakowania warzyw i sałatek.

CITT ATH Bielsko-Biała

Poszukiwana forma ochrony: 
Inna forma ochrony
Pożądana forma komercjalizacji: 
Licencja
Sprzedaż praw własności
Współpraca techniczna (umowa o doradztwo)
Umowa produkcyjna (podwykonawstwo)
Komercyjne usługi badawcze
Opis poszukiwanej technologii: 

Opracowanie technologii która  pozwali na utrzymanie wysokiej jakości produktu (walorów

odżywczych i organoleptycznych) przy wydłużonym nawet do 14 dni terminie przydatności

do spożycia w przypadku surówek bez dodatku konserwantów, do 28 dni w przypadku

sałatek z konserwantami i do 1 roku w przypadku pakowanych próżniowo warzyw

Technologia, której wykorzystanie w przypadku produkcji surówek, sałatek czy pakowanych warzyw pozwala na przedłużenie trwałości w/w produktów.

 

Technologia obejmuje również produkcję warzyw (ziemniaki, marchew, buraki ćwikłowe, pietruszka,

seler, pasternak) pakowanych próżniowo w worki foliowe.

Ekofruit Spółka z o.o.

Dane kontaktowe

Jerzy Wojtyła
513177827
<strong>Nazwa podmiotu poszukującego technologii</strong>:

Ekofruit Spółka z o.o.
<strong>Nazwa zapotrzebowania na technologię:</strong><br/> Opracowanie technologii pakowania warzyw i sałatek.
<br/><strong>Poszukiwana forma ochrony</strong>:
Inna forma ochrony
<br/><br/><strong>Akceptowalny poziom dojrzałości poszukiwanej technologii</strong>:
<br/><br/><strong>Pożądana forma komercjalizacji</strong>:
Licencja, Sprzedaż praw własności, Współpraca techniczna (umowa o doradztwo), Umowa produkcyjna (podwykonawstwo), Komercyjne usługi badawcze
<br/><br/><strong>Opis poszukiwanej technologii</strong>:

Opracowanie technologii która  pozwali na utrzymanie wysokiej jakości produktu (walorów

odżywczych i organoleptycznych) przy wydłużonym nawet do 14 dni terminie przydatności

do spożycia w przypadku surówek bez dodatku konserwantów, do 28 dni w przypadku

sałatek z konserwantami i do 1 roku w przypadku pakowanych próżniowo warzyw

Technologia, której wykorzystanie w przypadku produkcji surówek, sałatek czy pakowanych warzyw pozwala na przedłużenie trwałości w/w produktów.

 

Technologia obejmuje również produkcję warzyw (ziemniaki, marchew, buraki ćwikłowe, pietruszka,

seler, pasternak) pakowanych próżniowo w worki foliowe.


<strong>Słowa kluczowe:</strong><br/>
technologia pakowania, przedłużenie terminu trwałości, sałtki z warzyw, warzywa


Kontakt:
Jerzy Wojtyła
jw@ibh.pl
513177827
Dawcy - PDF