Baza technologii

Masełko lniane i sposób wytwarzania masełka lnianego
Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich
Opis technologii / usługi
Technologia produkcji masełka lnianego o wysokich walorach smakowo-użytkowych i zawartości kwasów omega.
Zalety / korzyści z zastosowania technologii
Masełko lniane to skarbnica kwasów omega 3 i omega 6, mających pozytywny wpływ na organizm człowieka. Korzystnie wpływa na układ sercowo-naczyniowy, nerwowy i trawienny. Stanowi smakowitą i wartościową alternatywę dla osób, które pragną dbać o zdrowie i formę. Produkt prozdrowotny jest odpowiedzią na potrzeby rynku i stwarza nowe szanse na zysk.
Zastosowanie rynkowe
Branża spożywcza Chemia
Tagi
Branże
Lokalizacja
Dane podmiotu
Nazwa: Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich
NIP: 7811830940