Baza poszukujących technologii


Logo wpisu Opracowanie technologii pakowania warzyw i sałatek

Opracowanie technologii pakowania warzyw i sałatek

CIITT ATH Bielsko-Biała

Opis technologii

Opracowanie technologii która pozwali na utrzymanie wysokiej jakości produktu (walorów

odżywczych i organoleptycznych) przy wydłużonym nawet do 14 dni terminie przydatności

do spożycia w przypadku surówek bez dodatku konserwantów, do 28 dni w przypadku

sałatek z konserwantami i do 1 roku w przypadku pakowanych próżniowo warzyw

Technologia, której wykorzystanie w przypadku produkcji surówek, sałatek czy pakowanych warzyw pozwala na przedłużenie trwałości w/w produktów.

Technologia obejmuje również produkcję warzyw (ziemniaki, marchew, buraki ćwikłowe, pietruszka,

seler, pasternak) pakowanych próżniowo w worki foliowe.

Tagi

Branże

Lokalizacja

Dane podmiotu

Nazwa: CIITT ATH Bielsko-Biała

NIP: 5471943784

Kraj: Polska

Adres www: https://www.ath.bielsko.pl/

Forma ochrony

Inna forma ochrony:
None

Poziom gotowości technologicznej

None

Forma komercjalizacji

Licencja
Sprzedaż praw własności
Współpraca techniczna (umowa o doradztwo)
Umowa produkcyjna (podwykonawstwo)
Komercyjne usługi badawcze

Dodano 18 maja 2021 21:35

Wróć na stronę "Bazy"