Baza poszukujących technologii

Opracowanie technologii pakowania warzyw i sałatek
CIITT ATH Bielsko-Biała
Opis technologii / usługi
Opracowanie technologii która pozwali na utrzymanie wysokiej jakości produktu (walorów
odżywczych i organoleptycznych) przy wydłużonym nawet do 14 dni terminie przydatności
do spożycia w przypadku surówek bez dodatku konserwantów, do 28 dni w przypadku
sałatek z konserwantami i do 1 roku w przypadku pakowanych próżniowo warzyw
Technologia, której wykorzystanie w przypadku produkcji surówek, sałatek czy pakowanych warzyw pozwala na przedłużenie trwałości w/w produktów.
Technologia obejmuje również produkcję warzyw (ziemniaki, marchew, buraki ćwikłowe, pietruszka,
seler, pasternak) pakowanych próżniowo w worki foliowe.
Tagi
Branże
Lokalizacja
Dane podmiotu
Nazwa: CIITT ATH Bielsko-Biała
NIP: 5471943784
Kraj: Polska